Bejczi József

igazságügyi szakértő
Az ön személyes szakértője
+36-20/919-2210
#

Írjon nekem!

kattintson ide
#

Privát

Mobil: +36-20-9192210
e-mail: info@bejczi.hu

Tevékenység

A bíróságok számára a szakértők kirendelése régi gyakorlat.

A vállalkozások és a magánszemélyek sem nélkülözhetik a szakértői képviseletet, közvetítést, tanácsadást, olyan szakvélemény készíttetését, amit a hatóságok – meggyőző erejük miatt – el is fogadhatnak.

Szakértő alkalmazása akkor célszerű, amikor egy vitás kérdés eldöntéséhez a bizonyítás szempontjából releváns tények megállapításához már nem elegendő az általános élettapasztalat, hanem különleges, azaz speciális szakértelem is szükséges.

A szakértő szakvéleménye a hatósági eljárásban a bizonyítékok erejével hat. Erejének mértéke a meggyőző hatás, vagyis az alaposság, a szakszerűség, a tárgyilagosság és a pártatlanság.

Budapesti székhellyel, az ország bármely területén dolgozom, vannak referenciáim. Tapasztalatom az, hogy sokszor a saját régión kívüli szakértő megbízása – a magasabb díjazás, az utazási költségek ellenére – célravezetőbb, ugyanis mindkét (minden fél) jobban elfogad egy külsős, érdekmentes, pártatlan szakértő véleményt.

Az eddigi megrendelőim, megbízóim közt állami intézmények (bíróságok, rendőrség, önkormányzatok, egyéb intézmények), pénzintézetek, gazdasági társaságok és magánszemélyek is találhatóak.